Reebok Crossfit Nano 6.0

Hvis ikke du allerede er klar over det, så har Reebok lanceret en nyere Nano-model. Der er tale om deres nye Reebok CrossFit Nano 7. 

Den mest populære CrossFit-sko til dato

Hvert år siden 2011 har Reebok lanceret en ny og forbedret version af deres CrossFitsko. Denne gang er der tale om Reebok CrossFit Nano 6.0.

Reebok Crossfit Nano-serien er lavet til den ambitiøse CrossFitter der forventer mere af sine træningssko end flotte farver. Den nye CrossFit Nano 6.0 er også meget forskellig fra de tidligere versioner af skoen. Det der adskiller en CrossFit-sko fra en normal træningssko er de egenskaber Reebok har givet skoen for at gøre den optimal til CrossFit-træning. Det er blandt andet kevlar på indersiden af skoen for bedre holdbarhed i rope climbs, plads til tæerne ved tunge løft samt en styrket stabilitet i hælen. 

 

Målsætningen for Reebok CrossFit Nano 6.0 var, at den skulle:

 • Ligne Nano 2.0
 • Passe som Nano 4.0
 • Fungere og understøtte som Nano 5.0

 

Læs videre om skoens funktioner og egenskaber herunder.

Zalando.com

Køb dine Nano 6.0 hos Zalando - de har både herre- og damemodeller.

Apuls.dk

Køb din Reebok Crossfit Nano 6.0 hos Apuls - Udvalget er både til mænd og kvinder.

Nano 6.0 spørgsmål & svar

Hvor kan jeg købe Reebok CrossFit Nano 6.0?

Vi har fundet de to billigste forhandlere til dig lige herover, men du kan også gå til Reeboks egen hjemmeside for et større udvalg. Det koster dog lidt mere.

Derudover kan du nederst på siden se alle de forhandlere vi har kunne finde af Reebok CrossFit Nano 6.0.

Er der meget stor forskel på Nano 6.0 og Nano 5.0?

Der er mærkbar forskel på Nano 6.0 og Nano 5.0. Hvis du kun bruger dine CrossFit-sko til træning, eller du er ved at købe dine første CrossFit-sko så kan der være mange penge at spare ved at købe Reebok CrossFit Nano 5.0. 

Vi anbefaler dog altid, at du prøver et par Nano 5.0 eller Nano 6.0 før du køber dem.

Hvem bruger Nano 6.0?

Tusindvis af CrossFittere verden over bruger Reebok CrossFit Nano 6.0.

Af de mere kendte er 2x CrossFit Games vinder Katrin Davidsdottir og 2015-vinderen Ben Smith.

 

Reeboks video for Nano 6.0

Anmeldelse af Reebok CrossFit Nano 6.0

Udseende og egenskaber

Det er blevet helt normalt som sportsudøver, at gå op i hvordan ens sko ser ud. Udover, at de skal være gode at dyrke CrossFit i, må de gerne være pæne at se på. Det er dog ikke alle der ønsker at der står "crossfit" flere steder på skoen. Det er heller ikke alle der synes, at en CrossFit-sko skal have vilde pang-farver. Derfor er Reebok CrossFit Nano 6.0 allerede blevet en sko mange crossfittere holder af. Derudover er der i Nano 6.0 en række nye ting der ikke var en del af de tidligere modeller.

 

Mindre branding, mere fashion

Fælles for mange CrossFittere er, at de holder af et rustikt og råt udtryk blandet med fashion. De færreste ønsker, at være reklamesøjler for hverken skomodellen eller producenten. Reeboks Delta-logo er noget af det eneste som har fået lov at blive på Reebok Crossfit Nano 6.0. Tidligere modeller af skoen har haft CF74 eller Reebok som en stor del af skoens udtryk. Istedet har skoen fået et mere fashionabelt udtryk der minder mere om en dagligdags-sneaker istedet for en aflagt militærreklame.

 

Kevlarbeskyttelse til brug i rope climbs 

For at beskytte skoen mod slitage er indersiden af skoen lavet i et stærkt og fleksibelt kevlarmateriale. Det er ikke nyt for Nano-skoen, at der er beskyttelse og skridbeskyttelse til de meget krævende rope climbs. Nano 6.0 er dog den første Nano-sko med så fleksibelt kevlarmateriale uden at gå på kompromis med skoens udseende. Har du ikke lavet rope climbs før ved du ikke hvor vigtig denne egenskab ved skoen er endnu. Vær opmærksom på, at konventionelle trænings- og løbesko nemt kan gå i stykker under rope climbs. 

 

Reebok Nano 6.0

Reebok CrossFit Nano 6.0s ydeevne

Som tidligere nævnt var en af målsætningerne for Reeboks Nano 6.0-sko, at den skulle fungere ligeså godt - og understøtte ligeså godt som Nano 5.0. 

 

Reebok CrossFit Nano 5.0-skoen blev en bestseller på grund af dens ydeevne og gode understøttelse. Skoen fik kritik for dens udseende, men udelukkende ros for performance. Nano 6.0 har i brugertest vist sig at være på niveau med 5.0-skoen. Nano 6.0 har fået ros for pasformen der er forbedret meget fra Nano 5.0 - hvilket har betydet, at flere CrossFittere føler det er mere komfortabelt at løbe i skoen.

 

Nano 6.0 har 4mm løftet hæl og er absorberende nok til at du kan løbe længere ture, men stadig med en fast nok sål til at dine styrkeløft ikke påvirkes negativt.

 

Skoen er blevet rost for ydersålens understøttelse i squat, dødløft og andre compound-øvelser så som clean and jerks samt thrusters.

 

Reebok CrossFit Nano 6.0 er også meget rost for, at de ikke behøver at blive gået til. Flere har meldt tilbage, at de kan løbe og træne hårdt i skoene fra dag 1. Det er en stor fordel for seriøse CrossFittere, at træningen ikke behøver lide under udstyrsskifte.

Sådan adskiller Reebok CrossFit Nano 6.0 sig

I det ovenstående har du kunne læse hvordan Nano 6.0 har adskilt sig fra de forrige Nano-modeller. Her får du alle ændringerne i punktform:

 

 • Forbedret kevlar som er blødere og mere fleksibelt end i tidligere modeller.
 • Pasformen er forbedret fra Nano 5.0 til Nano 6.0.
 • Du kan bruge skoen fra dag 1.
 • Delen omkring snørebåndene er asymmetrisk.
 • RopePro-teknologien sikrer et meget stærkere greb på rebet.
 • Færre brandede print og mere fashion.

Køb dine Nano 6.0 direkte hos Reebok

Reebok har det største udvalg og mulighed for, at du kan designe din egen sko.

Konklusion

På mange parametre er Reebok Nano 6.0 den bedste træningssko vi har set til CrossFit. Der er altid noget der taler for og imod en sko, men ikke meget taler imod Nano 6.0. Med det sagt er der dog flere som har tilbagemeldt, at de helt generelt synes Reebok Nano-serien har en dårlig pasform på deres fødder. Hvis det også er sådan du har det, så anbefaler vi i stedet, at du kigger på Nike Metcon-serien af CrossFit-sko.

Er du på udkig efter din rigtige første CrossFit-sko vil du dog træffe et sikkert valg ved at bruge Reebok CrossFit Nano 6.0 som din træningssko.

Forhandlere af Reebok CrossFit Nano 6.0

 • Reebok
 • Intersport
 • Ellos
 • Sport24
 • Sportamore
 • Zalando
 • Apuls.dk