Reebok Crossfit Nano 7.0

Reeboks mest avancerede sko til dato

Her anmelder vi den helt nye Reebok Crossfit Nano 7. Du kan godt glæde dig!

Den seneste version af Reeboks populære Nano-sko er nu på markedet. Skoen overgår fantasien for, hvad du kan forvente af din Crossfit-sko. Nano 7 er mere fleksibel end forgængerne og du kan derfor forvente en stabil sko til vægtløftning, men som du også er i stand til at løbe og hoppe i! Hælkappen er væsentligt forstærket i Nano 7 og endnu engang er det stærke kevlarmesh yderligere forbedret med endnu bedre åndbarhed for dine fødder.

 

Målene for Reebok CrossFit Nano 7 er, at den skal:

 • Have visuelle træk fra Nano 6.0
 • Være mere stabil end Nano 5.0 i vægtløft
 • Være bedre all-round end nogen anden Crossfit-sko

 

Du kan læse mere om skoens unikke egenskaber herunder.

Sportmaster.dk

Du kan købe dine Nano 7.0 hos Sportmaster - de har et stort udvalg

Reebok Crossfit Nano 7 spørgsmål & svar

Kan det betale sig at købe Nano 7 frem for Nano 6.0?

Det kommer helt an på dit behov. Hvis du allerede har et par rigtige vægtløftningssko så er der ingen grund til, at købe et helt nyt par Crossfit-sko. Du ville kunne nøjes med Nano 5.0 eller Nano 6.0 i stedet.

Ønsker du derimod kun at træne i ét par sko til både vægtløft, løb og box jumps så er der rigtig god grund til at købe den nyeste Nano 7-sko. Nano 7 er nemlig bedre på alle parametre end de ældre modeller. Vi anbefaler, at du prøver både en Nano 6.0 og en Nano 7 i en sportsbutik før du bestemmer dig.

Hvor kan man købe Reebok Crossfit Nano 7?

Du kan selvfølgelig købe Reebok Crossfit Nano 7 på Reeboks egen hjemmeside. Derudover er der et stort udvalg af Nano 7-modeller hos Zalando.

Hvem bruger den nye Nano 7?

Alle Crossfit Games-atleter som sponseres af Reebok forventes at konkurrere i deres nye Reebok Crossfit Nano 7-sko.

Lanceringsvideoen for Nano 7!

Anmeldelse af Reebok CrossFit Nano 7

Udseende og egenskaber

Den nye Nano 7 har på udenlandske hjemmesider fået hård kritik for deres udseende. Reebok har taget et skridt i en mere moderne retning sammenlignet med deres Nano 6.0. Det betyder, at den nye Nano 7 er til dig der vil have en mere moderne sko der matcher resten af dit træningsoutfit. Med den nye Nano 7 er der et kæmpe udvalg af farvekombinationer du kan sammensætte for at lave din helt egen unikke sko.

Skoen er blevet højere

Nano 7 er den højeste Crossfit-sko fra Reeboks side. Droppet fra hælen er de sædvanlige 4mm, men inde i skoen er der et større svaj sammenlignet med tidligere Nano-modeller. De seneste modeller har bevæget sig mere i retningen af, at blive fladere og fladere for øget stabilitet. Men denne gang er det gået den anden vej.

Uovertruffen holdbarhed

Den nye Nano 7 er særdeles robust og holdbar. Efter et par intense workouts med blandt andet rope climbs, burpees og split-jerks var skoene stadig som helt nye i både sålens gummi og det øvre nanomesh på skoen. Det undrer dog ikke os, da Nano-modellerne er notorisk kendte for deres enorme holdbarhed over tid.

 

Reebok Nano 7.0

Reebok CrossFit Nano 7.0s ydeevne

Der er stigende krav til ydeevnen i Crossfit-sko. Ikke mindst fordi, at Crossfit som sport bliver mere og mere moden i Danmark. Derfor stiller du højere krav til dine sko fordi du træner oftere, hårdere og længere end for få år siden. En god Crossfit-sko skal give dig stabilitet i de tunge løft, robusthed i rope climbs og burpees, men fleksibilitet i box jumps, løb og sjip.

 

Nano 7 giver dig alt dét, men modsat Nano 6.0 skal du være opmærksom på, at mange synes den er lidt stivere i sålen end tidligere. Det oplevede vi også i starten da vi testede den, men efter at vi havde trådt skoen til igennem træning oplevede vi ikke at skoen skulle være mere stiv end tidligere modeller. Tværtimod føltes den mere fleksibel, men uden at gå på kompromis med stabiliteten i hælkappen.

 

Taget i betragtning, at det er en all-round sko oplevede vi en helt uhørt stabilitet i de tunge løft. Der var ikke ét eneste løft hvor stabiliteten svigtede og det må siges at være i særklasse. Normalt er du nødsaget til at træne i decideret vægtløftersko for at opnå denne stabilitet. Men det kan Nano 7 så også nu. Dog, mener nogen, på bekostning af en smule fleksibilitet i sålen.

 

Det er også på sin plads at fremhæve den ekstra plads til tæerne i skoen. Det er dog et minimumskrav til en sko du skal vægtløfte i. Derudover har skoen RopePro for bedre greb i rope climbs (og for at beskytte skoen mod slid). Sidst, men ikke mindst er der virkeligt arbejdet med fodfæstet i denne sko. Gummisålen står fast på alle underlag - også når kridtstøvet har lagt sig på gulvet. Glider du somme tider i dine nuværende sko når sveden drypper eller når kridtstøvet lægger sig på gulvet skal du helt sikkert prøve Nano 7.Sådan adskiller Reebok CrossFit Nano 7 sig

I beskrivelsen herover har du kunne læse hvordan Nano 7 har adskilt sig fra de forrige Nano-sko. Her får du alle ændringerne i punktform:

 

 • Forbedret mesh. Nu med 'nanomesh' som erstatning for kevlarmesh som er blødere og mere fleksibelt end i tidligere modeller.
 • Pasformen er forbedret fra Nano 6.0 til Nano 7. Skoen er blevet en smule højere.
 • Skoen skal modsat Nano 6.0 bruges et par træninger før den er helt tilpasset.
 • Gummisålen er væsentligt forbedret og giver et virkeligt godt fodfæste.
 • Øget stabilitet i de tunge løft - mærkbar forskel fra Nano 6.0.
 • Mere spræl og flere farver i skoens design.

Køb dine Nano 7 direkte hos Sportmaster

Sportmaster har det største udvalg og giver dig mulighed for, at tilkøbe en masse ekstraudstyr.

Konklusion

Reebok Nano 7 er det nye stjerneskud indenfor Crossfit. Skoen er blandt de bedste sko til tunge løft vi har prøvet. Du vil opleve, at du ikke længere behøver bekymre dig for om dine sko kan klare slidet. Det kan Nano 7 uden problemer og det skaber fokus i din træning. 

Nano 7 er blevet et værktøj der klarer de opgaver skoen er sat i verden for at løse. Det er øget stabilitet, absorbering og bedre fodfæste - alt sammen noget der er vitalt for, at du kan give dig fuldt ud i din træning.

Hvis du endelig er parat til at skifte dine gamle trænings- eller løbesko ud med et par deciderede Crossfit-sko så er Reebok Nano 7 nok det bedste bud sammen med Nike Metcon 3. Om du får mest ud af den ene eller anden sko kommer meget an på din fods pasform.

Hvis du løber meget i din træning eller hvis du generelt har smalle fødder så anbefaler vi, at du kigger på Nikes Metcon-sko til Crossfit istedet. De er mere fleksible og har en lidt anden pasform.

Træner du i Crossfit Copenhagen er løbemængden typisk ret begrænset og du kan derfor forvente det fulde udbytte af din Nano 7-sko.

Forhandlere af Reebok CrossFit Nano 7

 • Reebok
 • Zalando